Dinsdagavond 12 september hebben wij bij Lumata Pravonto in Schagen, ons 35 jarig jubileum gevierd. Het bestuur wilde de leden verrassen met de komst van een bijzondere gastspreker. Matthijs de Leng .

De avond werd door onze voorzitter Jenny geopend onder het genot van een gebakje. Er werden enkele ervaringen van vakanties en bezigheden in de afgelopen maanden gedeeld. Daarna las Corrie de Haas een gedicht voor. Hierna stelde Matthijs zich voor en opende zijn presentatie met een muzikale meditatie.

Hij verrastte ons met nog een paar
“Hemelse” stukken muziek. Duidelijk was zijn inspiratie vanuit de Geest te zien en te voelen. Het gevoel van Eenheid golfde op de tonen van zijn muziek door de ruimte.

Hierna stelde hij zich in als medium om ons via een Geestelijk leider toe te spreken. Daarin klonk dankbaarheid voor de Spirituele inzet van de afgelopen 35 jaren door. Het belang van ieder binnen onze groep om in vrijheid samen te werken met de Geestelijke wereld.

Hierna kwam een andere kwaliteit van Matthijs naar voren. Voor een aantal van onze groep gaf hij spontaan diepgaande boodschappen. Daarin viel vooral de zuiverheid en integriteit, van wat hij doorkreeg vanuit de Geest, op.

Hierna werden we nogmaals door Matthijs getrakteerd op golvende klanken die je in al je Chakra’s raakte.

Wat is dit een bijzondere avond geworden met een prachtig mens. Schitterend hoe Matthijs de Leng deze avond voor ons een feestelijke maakte door de Geestelijke wereld dichtbij ons te brengen. Vanuit ons aller hart, geweldig bedankt Mathijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *