LEDEN AVONDEN

Deze avonden zijn vooral bedoeld om te werken aan uw eigen spirituele ontwikkeling en uw ervaringen te delen met de andere leden. Dit is door de leden zelf die een bepaalde expertise hebben of er is een gastspreker uitgenodigd. We hebben een jaarprogramma samengesteld waarin alle facetten van de spirituele bewustwording aan bod komt.

BIJZONDERE AVONDEN

Openbare avonden
Deze avonden worden verzorgd door een medium, bijvoorbeeld Loes van Loon, Marijke van Maanen. U kunt een foto of voorwerp van een overledene meenemen. Via hun geestelijke gidsen worden boodschappen doorgegeven. Ieder lid mag introducees meenemen.
Kosten voor niet-leden 10 euro, inclusief koffie/ thee.

Sjamanenavond
Op deze avond nemen we allen een matje, kussen en plaid mee. We genieten, meestal liggend, van de ontspannende muziek en Healing van de Sjamanen-groep.

Klankschalen avond
De helende werking van klanken. Een prachtig concert, uitleg en zelf proberen.

Familieopstellingen
Begeleid door een professionele coach beleeft u de familiebanden om er een positieve wending of inzicht op te kunnen krijgen.

Trance avonden
Op deze avonden vormen de leden een gesloten kring en maken zo een soort energetisch opvangnet die zielen naar het licht kunnen brengen zodat ze weer verder kunnen.Ook kunnen er boodschappen worden doorgegeven door Meesters van het Licht.

SPECIALE AFSLUITAVONDEN

Kerstavond
Voor deze avond gaan we eerst thuis creatief aan de gang om een kerststukje te maken en een gedicht. Op de avond zelf zetten we de stukken bij elkaar op de tafel.
We gaan samen een maaltijd nuttigen, van zelf meegebrachte gerechten.
Op intuïtieve wijze kiest men zelf een kerststuk gemaakt door iemand van ons  U weet dus niet van tevoren wie uw stukje krijgt, maar de ervaring is dat ieder het stukje en juiste gedicht krijgt.

De wandeling
Als afsluiting van het seizoen of begin nieuwe seizoen. Bijvoorbeeld naar het kapelletje ”De Keins” of in het “Geestmerambacht”.

Heeft u interesse in onze vereniging dan kunt met ons contact opnemen.

Zie ook onze pagina voor meer info over een Lidmaatschap.