Spreekt de sfeer van onze vereniging u aan en heeft u behoefte om uzelf verder te ontwikkelen, dan is er de mogelijkheid om de eerste 3 keer tegen vergoeding van €10 per avond  een avond bij te wonen. Als u daarna besluit om lid te worden, worden deze kosten in mindering gebracht op de jaarlijkse contributie van €80 of halfjaarlijkse contributie van €40. Bij het aangaan van een lidmaatschap zijn voor u de Openbare Avonden gratis te bezoeken

Voor overleg hierover neem even contact met ons op.

Het lidmaatschap bedraagt € 80,00 per seizoen (september–juni) inclusief thee/koffie. U hoeft zich niet van te voren aan te melden of u komt. We leven wel graag met u mee als u ziek bent of iets anders meemaakt. We zijn een warme club  mensen samen, dus als u zich hierin thuis denkt te voelen… voel u van harte welkom!

CONTRIBUTIE-BETALING
Voor betaling van uw contributie kunt u € 80,00 overmaken op bankrekeningnummer NL22RABO03056.17.559 t.a.v. Lumata Pravonto.
Vermeld u daarbij het seizoensjaar en uw voor- en achternaam.

Heeft u geen mogelijkheid om de contributie via het banknummer te betalen, doe het dan contant bij de Penningmeester. U krijgt dan een bewijs van betaling. In overleg met de Penningmeester is er een mogelijkheid om in termijnen te betalen.

De tijdslimiet om uw contributie te betalen is uiterlijk 3 maanden na aanvang seizoen (1 september). Hebben wij dit na 3 maanden niet ontvangen, dan vervalt uw lidmaatschap.