Hallo allemaal. Bij Lumata Pravonto hebben wij een zeer bijzondere avond beleefd met Marja Topal .

Zij heeft van al de aanwezige leden de tenen gelezen. Vooraf leefde bij sommigen de gedachte om niet met blote voeten zo’n avond mee te maken. Ik kan u verzekeren dat ieder die op deze avond is geweest daar absoluut geen spijt van heeft gekregen.

Het was wonderlijk om te ervaren hoe onze 10 tenen elk door Marja op een koesterende wijze werden vertaald. Elke teen kent zijn eigen boodschap over faccetten van ons leven. Dat was boeiend om te ervaren.

Maar het meest boeiend was de fijne, warme wijze waarop Marja haar wijsheid voor ons heeft gebracht. Wij danken haar dus van harte voor dit prachtige geschenk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *