Vanavond vanaf 19.30 uur kwam Bert Hauwert een avond verzorgen bij Lumata Pravonto, schoenmakerspad 1 in Schagen.

Bert is een bijzonder Medium die boodschappen vanuit de Geestelijke wereld kan doorgeven waarbij dikwijls het accent kan worden gelegd op vorige levens.

De bezoekers die deze avond aanwezig waren, hebben een prachtige avond beleefd. De wijze waarop Bert de boodschappen bracht waren zeer “to the point”. Respectvol, liefdevol en ondersteunend waren zijn woorden.

Soms terugschouwend met gegevens uit een vorig leven. Dan weer het leven schetsend van een overledene in de Geestelijke sferen. Herkenbaar waren de specifieke eigenschappen, bewegingen en pijntjes van dierbaren. Al met al een avond om nooit meer te vergeten.

Bedankt Bert dat jij de avond voor ons op deze wijze heb weten in te vullen.