Op dinsdag 10 mei heeft Ronald Voskuilen bij ons een avond verzorgd. Hij heeft ons deze avond meegenomen op zijn pad als Sjamaan.

Zelf in opleiding bij een Inca meester-sjamaan kon hij ons op een boeiende wijze vertellen over rituelen en attributen zoals Mesa die hij als Sjamaan (Paqo) gebruikt. Met name zijn rituele stenen (Kujas) waren indrukwekkend om te zien.

Dit sloot vloeiend aan op het thema van de avond, het beschilderen van een kiezelsteen. We hebben in en na de pauze onze steen beschilderd en daarna gepsychometreerd. De stenen hadden onder aanwijzing van Ronald een intentie meegekregen. Na afloop besloten we onze stenen aan de “wereld” te schenken. Onder de indruk van wat Ronald ons deze avond heeft gebracht werd hij met veel enthousiasme door de aanwezige bedankt. Wij wensen hem veel wijsheid, geluk en liefde op zijn verdere Spirituele pad.