Vanwege overheidsmaatregelen betreffende het Coronavirus vinden onze bijeenkomsten in het gebouw de Nieuwe Nes vanaf 22 september 2020 in een aangepaste vorm plaats. Op 22 september 2020 zou Loes van Loon bij Lumata Pravonto in Schagen komen. Deze Openbare avond is vervallen. In plaats daarvan houden we een Meditatie en Praatavond voor leden. Wel graag even melden vooraf dat je komt vanwege een te hanteren bezoekers limiet.

Wij hopen jullie tijdens de wandeling op 23 juni en 1 september en anders weer op 22 september in goede gezondheid te ontmoeten.

3 Antwoorden op “Het Coronavirus”

  1. Graag zou ik willen weten hoe jullie de bijeenkomsten gaan zien gebeuren vanaf 8 sept.

    1. Het lijkt het beste om de maanden juni, juli en augustus af te wachten. Mogelijk worden de maatregelen per 1 september verruimd, zodat er door ons geen verdere maatregelen getroffen hoeven te worden. We kunnen ook niet uitsluiten dat er, door omstandigheden ingegeven, weer strengere maatregelen worden opgelegd. Daar moeten we dan op dat moment op anticiperen. Voor de datum van 08 september zal worden aangegeven wat toelaatbaar en haalbaar is.

  2. We hebben 1 september gewandeld in het Geestmerambacht
    8 september doen we gezamelijk trance vanuit huis
    de openbare avond van Loes van Loon gaat niet door vanwege ziekte Loes

Reacties zijn gesloten.