Vanwege overheidsmaatregelen betreffende het Coronavirus gaan onze bijeenkomsten in het gebouw de Nieuwe Nes tot 1 september 2020 niet door. Op 23 juni en op 1 september gaan we wandelen in het Geestmerambacht. De eerste bijeenkomst in de Nieuwe Nes is op 8 september 2020.

Wij hopen jullie tijdens de wandeling op 23 juni en 1 september of anders op de Trance avond op 8 september weer in goede gezondheid te ontmoeten.

2 Replies to “Het Coronavirus”

    1. Het lijkt het beste om de maanden juni, juli en augustus af te wachten. Mogelijk worden de maatregelen per 1 september verruimd, zodat er door ons geen verdere maatregelen getroffen hoeven te worden. We kunnen ook niet uitsluiten dat er, door omstandigheden ingegeven, weer strengere maatregelen worden opgelegd. Daar moeten we dan op dat moment op anticiperen. Voor de datum van 08 september zal worden aangegeven wat toelaatbaar en haalbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *