Een prachtige avond was onze Kerstviering met de aanwezige leden. Helaas moesten enkele leden wegens griep afzeggen.

Het leek wel een 3 sterren restaurant met de door Corrie en Marianne rijk versierde tafels. Wij hadden voor elkaar allerlei gerechten gekookt die samen voor een verrukkelijke maaltijd zorgde. Het was een feest om te zien hoe dat een rijk buffet vormde.

Ook rijk om te zien waren de meegebrachte Kerststukjes. Alles prachtig opgemaakt met de nodige verlichting erin. Het vormde 2 schitterende tafels. Onder leiding van Jenny werden de Kerststukjes op intuitieve wijze verdeeld. Wonderlijk was het weer om te ervaren dat het kerststukje met gedicht of geschreven boodschap, precies bij degene terecht kwam waarvoor het was bedoeld.

Het was dus weer een avond om nooit meer te vergeten. Na afloop ging ieder zeer voldaan naar huis met het gevoel om dit volgend jaar Kerst zeker te herhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *