ZIE OOK ONS FACEBOOK

Kerstavond viering voor leden op 17 december 2019


LET OP! DEZE AVOND BEGINT OM 19.00 UUR

Voor deze avond gaan we eerst thuis creatief aan de gang om een kerststukje te maken en een gedicht. Op de avond zelf zetten we de stukken bij elkaar op de tafel.
We gaan samen een broodmaaltijd nuttigen, waarvoor we een eigen bord, bestek en drinkglas meenemen.
Tussendoor kiest men op intuïtieve wijze zelf een kerststuk, gemaakt door iemand van ons.  U weet dus niet van tevoren wie uw stukje ontvangt, maar de ervaring leert dat ieder het juiste stukje en gedicht krijgt.

De kosten hiervoor bedragen €5 per deelnemer. 

Trance 03 december 2019Deze avond vindt onder leiding van Nell plaats. Bij deze avonden is het gewenst dat je al langer lid bent, wegens de impact van deze avond.

Op deze avonden vormen de leden een gesloten kring en maken zo een soort van energetisch “opvangnet” om die zielen die overleden zijn, maar de weg naar het licht (nog) niet kunnen vinden, te helpen. Hierbij komen ze via de diverse leden door en worden ze onder begeleiding van de kringleider bewust gemaakt van hun “over” zijn en doorgestuurd naar het Licht. Ook kan het voorkomen dat er wijze lessen worden doorgegeven van spirituele Meesters.

Gertien van der Gracht 19 november 2019


Deze openbare avond wordt verzorgd door Gertien van der Gracht, voor velen geen onbekend medium. Gertien werkt al jarenlang als medium en is ook bestuurslid van ‘de cirkel’ in Hoorn. Gertien is al eerder bij ons geweest en we zijn blij haar weer te mogen verwelkomen. Gertien zal door foto’s van uw dierbaren een boodschap doorgeven.

Jaarvergadering/Discussie 05 november 2019


Elk jaar houden wij omstreeks deze tijd een jaarvergadering. Financiële verantwoording wordt afgelegd en het afgelopen jaar laten we de revue passeren. De leden kunnen hun wensen op tafel leggen en het programma voor 2020 wordt besproken. Deze avond vindt elk jaar in een prettige sfeer plaats. Reden genoeg om deze gezellige avond te bezoeken.

Kaarsroetlezen 22 oktober 2019


Bij het Kaarsroetlezen is het de bedoeling om een vel papier, in de kleur die op dat moment bij je past, willekeurig door de vlam van een kaars te bewegen. Hierdoor komt een roettekening op papier. Aan de hand hiervan zijn (Geestelijke) boodschappen door te geven. Boodschappen die op allerlei gebied betrekking kunnen hebben zijn uit de “tekening” te lezen. De kleur van het papier en de vorm van de ‘tekening’ bepalen de inhoud van de boodschap. Kaarsroetlezen is dus eigenlijk een vorm van psychometrie, waarbij het roet van een brandende kaars wordt gelezen, vanaf een vel papier.

Meditatie en Klankschalen 8 oktober 2019


Jenny gaat ons op deze avond meevoeren in een meditatie met het geluid van haar klankschaal en andere geluid-instrumenten. Mogelijk wordt er nog iets extra’s aan toegevoegd. Al met al zal het weer een warme gezellige avond worden.

Loes van Loon 24 september 2019


24 september 2019 komt Loes van Loon bij Lumata Pravonto in Schagen. Samen met haar hoofdgids Hebenes en andere gidsen zal het weer een prachtige zuivere Spirituele avond worden. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere avond met ons mee te ervaren in het gebouw “De nieuwe Nes” aan het Schoenmakerspad in Schagen.

Psychometrie 10 september 2019


Op 10 september a.s. gaan we onderling onder leiding van Nell aan het werk met Psychometrie.

Wandelen 03 september 2019


Op 03 september a.s. wordt het nieuwe seizoen geopend met een wandeling. Dit keer gaan we wandelen in Geestmerambacht. We verzamelen om 19.00 uur op de parkeerkeerplaats “Parking lot”.

Mocht het weer een leuke wandeling niet toelaten, dan wordt iedereen op tijd gemaild.

Wandelen 25 juni 2019


Op 25 juni a.s. wordt het seizoen afgesloten met een wandeling. Dit keer gaan we wandelen in Geestmerambacht. We verzamelen om 19.00 uur op de parkeerkeerplaats “Parking lot”.

Mocht het weer een leuke wandeling niet toelaten, dan wordt iedereen op tijd gemaild.

Trance 18 juni 2019Deze avond vindt onder leiding van Nell plaats. Bij deze avonden is het gewenst dat je al langer lid bent, wegens de impact van deze avond.

Op deze avonden vormen de leden een gesloten kring en maken zo een soort van energetisch “opvangnet” om die zielen die overleden zijn, maar de weg naar het licht (nog) niet kunnen vinden, te helpen. Hierbij komen ze via de diverse leden door en worden ze onder begeleiding van de kringleider bewust gemaakt van hun “over” zijn en doorgestuurd naar het Licht. Ook kan het voorkomen dat er wijze lessen worden doorgegeven van spirituele Meesters.

Dromenvanger maken 04 juni 2019Deze avond wordt verzorgd door Jenny en Marry. U hoeft in principe geen materialen mee te nemen. Heeft u echter thuis nog iets liggen dat in een Dromenvanger kan worden opgenomen (b.v. Veren, kralen, steentjes en gekleurde elementjes) neem deze dan mee.

Marry heeft heel voordelig (€2) dromenvanger-materiaal gekocht.
De entree voor deze avond  is €2,50 en €2,00 aan materiaal, is samen €4,50.

Openbare Avond 21 mei 2019


Illy Klimmert verzorgt deze avond. Zij zal helderziende waarnemingen doen a.d.h.v. een door u mee te nemen voorwerp of foto (van een overledene). Illy is een ervaren medium die bekend staat om haar liefdevolle wijze van werken. Het staat garant voor een bijzondere en gezellige avond. Illy is ook al jaren lang bekend als een sterk en integer Medium, mede door haar trance avonden die onder leiding van haar Hoofdgids Marcus plaatsvinden.

SJAMANENAVOND 7 mei 2019


Dit is een kadootje voor de leden.
Op deze avond nemen we allen een matje, kussen en plaid mee.
We gaan heerlijk ontspannen liggen en genieten van de ontspannende muziek die de sjamanengroep voor ons maakt.
Daarna krijgen we een ontspannende sjamanenhealing en massage waarbij lichamelijke en geestelijke blokkades worden opgeruimd.
Na afloop maken we samen een kring en is er de mogelijkheid om eventueel vragen te stellen en wat te drinken.

Voor een korte beschrijving over Sjamanisme zie de website van Ingeborg

Automatisch schrift 23 april 2019


Jenny gaat ons deze avond via een meditatie helpen om in verbinding te komen met een persoonlijkheid in de “Geest”. Dat kan een dierbare zijn, dat kan uw Gids(en) zijn, dat kan een voor u nu nog onbekende persoonlijkheid zijn. Via het automatisch schrijven bestaat de mogelijkheid om een boodschap door te krijgen.

Voor deze avond dient u zelf pen en papier mee te nemen.

Intuïtief schilderen 9 april 2019


Marry gaat ons deze avond begeleiden om tot intuïtief Schilderen te komen. Marry verzorgt ook alle materialen. Wij hoeven dus alleen ons zonnige en kleurrijke humeur mee te nemen.

Bewustzijnsfase Opstellingen
26 maart 2019


Edelgard Henke komt ons deze avond meer vertellen over Bewustzijnsfase Opstellingen en Het Levens-Integratie-Proces (LIP).

Een beknopte weergave hieronder:

Bij een bewustzijnsfase-opstelling kijk je vanuit het Nu naar wat er was en naar hoe en wie je was. Als er bij jou ten opzichte van je verleden emoties opduiken als medelijden, spijt, verwijt, schaamte, dan ben je de herbergier die de
gasten welkom heet en zegt: “Kom binnen, ik heb ruimte beschikbaar voor je! Ik ga nu verder met m’n taken en kom later terug om te kijken of je nog iets nodig hebt.”

Wat je tegenkomt aan gevoelens en emoties als gemis, pijn, verdriet enz. erken je en voel je zonder ze te voeden. Dit laten leidt tot ontspanning, het verzet en het gevecht kunnen immers stoppen.

Je komt in over-één stem-ming met je eigen leven,
met wie je nu bent en met alles wat er toe geleid heeft dat je nu zo bent. Deze ontspanning maakt contact mogelijk met je eigen oorspronkelijke potentieel. Door de ontspanning ontstaan ruimte en vrijheid voor dit potentieel om zich te ontvouwen…….

Zie voor meer informatie:
www.integratie-opstellingen.nl

Trance avond 12 maart 2019


Bij deze avonden is het gewenst dat je al langer lid bent, wegens de impact van deze avond.

Op deze avonden vormen de leden een gesloten kring en maken zo een soort van energetisch “opvangnet” om die zielen die overleden zijn, maar de weg naar het licht (nog) niet kunnen vinden, te helpen. Hierbij komen ze via de diverse leden door en worden ze onder begeleiding van de
kringleider bewust gemaakt van hun “over” zijn en doorgestuurd naar het Licht.

Openbare Avond 26 februari 2019


Het was een warme en respectvolle Spirituele avond die Marijke ons heeft gebracht. Voor een overvolle zaal bracht zij voor veel aanwezigen een inspirerende en liefdevolle boodschap van een overleden dierbare.
Bedankt Marijke voor deze prachtige avond die je ons hebt bezorgd.

Deze avond wordt verzorgd door medium
Marijke van Maanen.

Aan de hand van voorwerpen en foto’s van overleden dierbaren zal Marijke boodschappen doorgeven uit de Spirituele wereld.

Aanvang 20.00 uur in het gebouw van de Nieuwe Nes in Schagen.